Voorwaarden blogs

Je blog moet aan enkele voorwaarden voldoen voordat wij hem kunnen plaatsen.
Lees deze voorwaarden hieronder.

Eigen ervaring

We vragen je in je blog te schrijven vanuit je eigen ervaring. Aanvullend kan je natuurlijk ook maatschappelijke ontwikkelingen bespreken, maar je mag het ook klein houden. Wel vragen we van blogs dat ze niet alleen beschrijvend zijn, maar ook beschouwend.

Het is dus belangrijk dat je in je stuk reflecteert op je ervaring: wat zijn de dingen die hebben gezorgd dat het zo is gegaan? Wat heeft volgens jou een negatief of juist positief effect gehad? Wat heb jij geleerd, wat heeft je geholpen, of wat had je kunnen helpen? Wat hebben andere mensen aan jouw verhaal?

Het is goed om voor ogen te hebben wat je je lezers wil meegeven: wat is je punt? We vragen je daarbij niet alleen de pijnpunten aan te wijzen, maar ook na te denken over hoe het beter kan.

De tekst

We vragen om een leesbare tekst, waarin op een juiste manier gebruik wordt gemaakt van leestekens, hoofd- en kleine letters, en spelling. De blog moet worden onderverdeeld in alinea’s, waarbij iedere alinea behapbaar blijft: niet te lang. Je blog mag maximaal 800 woorden zijn.

Redactie

Het inzenden van een blog betekent niet dat deze automatisch geplaatst wordt. Als je blog niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kunnen we je bovendien vragen om de tekst aan te passen. Voordat we je blog plaatsen, nemen we altijd contact met je op ter goedkeuring.

Foto’s?

Heb je een foto ter ondersteuning van je verhaal? Dan zijn dit de voorwaarden: fotoformaat liggend: 872 x 432.

Vermeld er ook bij wie de foto heeft gemaakt en stuur deze los in je mail, plak de foto niet in het document.