1 maart 2017 
'Ik las vanmorgen een artikel in Trouw over dementerenden en over 14 dagen gaan stemmen. En ik was benieuwd of jullie dat door de Dementiedagboeken in het midden van jullie groepje dementerenden kunnen brengen. Gaan zij stemmen, over 14 dagen? Of, zijn ze daartoe niet gemotiveerd? En zo ja, waarom? Want stemrecht hebben ze natuurlijk. En naar mijn stellige overtuiging moeten ze daar gebruik van maken. Dus, ik ben benieuwd of dat enige discussie oplevert. Ik hoor het resultaat graag.'

Jouw verhaal op deze site?

Heb je ook een leerzaam verhaal, inspirerend idee of nieuwe invalshoek? We horen graag van je!
Bijvoorbeeld in de vorm van een blog of dementiedagboek. Op deze pagina lees je hoe je kan bijdragen aan Dementieweb.

Reacties:

 1. Beste Luut, ik ben ook deelnemer aan de Dementiedagboeken en vind het belangrijk om mijn stem te laten gelden.
  De meeste avonden probeer ik me door het nieuws te volgen en Pauw en Jinek te kijken op de hoogte te blijven voor de verkiezingen van a.s woensdag.
  Nu ik nog goed genoeg ben om zelf te weten waar ik op moet stemmen ga ik dat ook doen, ik vind het belangrijk want elke stem telt en ik vind het een plicht voor iedereen die mag stemmen daar ook gebruik van moet maken
  Inmiddels weet ik in grote lijnen op wie ik ga stemmen.
  Wat de toekomst betreft vind ik dat ik als ik zover ben dat ik het niet meer zelf kan doen mijn stem toch moet gaan gelden, en ik dan iemand vraag met een machtiging voor mij te stemmen.

 2. Beste Luut,
  Ook ik ga zeker stemmen ik heb altijd gebruik gemaakt van mijn stemrecht en doe dat dus ook deze keer. Ook ik ben deelnemer aan de Dementiedagboeken.

2 antwoorden op “Luut: ‘Wie gaat er stemmen?’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *