"Ik vroeg mij af al google-end op mijn computer of er wel eens onderzoek is gedaan naar dementie en slaapproblemen. Ik heb dat in wisselende hoedanigheid. Dat wil zeggen, heb ik het druk gehad de vorige dag zoals ik dat gisterenavond heb gehad. Dan hebben we gegeten bij de broer van mijn vrouw en zijn partner. Zijn allebei ook hoogopgeleide mensen. Twee ex-huisartsen zijn het. Dat vereist voor mij een hoop reactievermogen en dan daarna slaap ik slecht. Dat kan alleen aan mij liggen of het is een algemene voorkomende kwaal. Dat was het voor vandaag. Hoi Hoi."

Jouw verhaal op deze site?

Heb je ook een leerzaam verhaal, inspirerend idee of nieuwe invalshoek? We horen graag van je!
Bijvoorbeeld in de vorm van een blog of dementiedagboek. Op deze pagina lees je hoe je kan bijdragen aan Dementieweb.

Reacties:

  1. Nee hoor Luut dat is niet alleen jouw probleem, ook ik heb daar veelvuldig last van. Na mijn wandeldagen met de Oppeppers als het een drukke dag is geweest slaap ik slecht en ga ik mijn bed uit, na een feestje of verjaardag is hetzelfde, en het herhaald zich als ik gezelschap ben van een aantal drukke personen.
    Slapppillen krijg ik niet omdat je dan bij het s’ nachts er uit gaan duizelig kunt worden of kunt vallen.
    We zullen het maar voor lief moeten nemen, het hoort erbij.
    Henk

  2. Dank je wel, Henk, voor je duidelijke maar weinig hoop gevende antwoord Ik zal proberen ”het maar voor lief te nemen””zoals jij voorstelt
    Luut

2 antwoorden op “Slaapproblemen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *