'Met Ben. Vanmiddag belt de neuroloog, een telefonisch consult. Half mei dit jaar besloot hij om mij galantamine voor te schrijven, hij hoopt daarmee de achteruitgang van mijn geheugen te vertragen of te stoppen of het geheugen zelfs te verbeteren. Galantamine is uitgetest op alzheimerpatienten. Vanmiddag wil hij weten wat ik er van vind. Daar kan ik flink over piekeren. Volgens mijn vrouw is er niets veranderd. Die is altijd heel duidelijk. Maar ik weet niet wat ik ervan vind. Ik vergeet nog steeds erg veel, maar soms valt het weer mee. Bovendien weet ik niet hoe ik me nu zou voelen als ik niet met galantamine was begonnen.'

Jouw verhaal op deze site?

Heb je ook een leerzaam verhaal, inspirerend idee of nieuwe invalshoek? We horen graag van je!
Bijvoorbeeld in de vorm van een blog of dementiedagboek. Op deze pagina lees je hoe je kan bijdragen aan Dementieweb.

Reacties:

  1. Hallo Ben, ik ben Henk van Schie ook van de verhalenbank. Ik heb sinds vorig jaar april ook Galantamine 24 Mg als medicijn voor Alzheimer.
    Het is lastig als me wordt gevraagd of het medicijn helpt. Mijn gereator neemt elk half jaar een test af en dat is dan een manier om te bepalen of je er baat bij heb of niet.
    Het enige wat ik zelf bemerk is dat ik sinds ik de hoge dosering slik rustiger ben geworden. Zolang ik geen bijwerkingen heb denk ik maar baat het niet, het schaadt ook niet.

Eén antwoord op “‘Werkt mijn medicijn tegen alzheimer?’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.